dijous, 29 de gener del 2009

GOLS I SOLIDESA

CD Pfvoca Júniors 7 - AJS 1

El CD Pfvoca Júniors s'ha imposat amb autoritat a l'AJS en el que ha estat un dels millors partits de l'equip aquesta temporada. Implicació, ordre, esforç, efectivitat cara porteria... Un exemple d'equip compensat en totes les línies el que ha donat el Pfvoca aquest vespre. Els jugadors han corregut fins el minut 90 (60, en realitat. Si fóssin 90, més d'un moriria durant el partit) i han mostrat una alta concentració en tot moment per a evitar sorpreses. En l'àmbit estadístic, destacar que l'equip és el menys golejat de la competició, havent encaixat només 27 gols en 8 jornades (semblen molts, sí, però a la LEFA són pocs).
Una AJS desconcertada i anul.lada no ha pogut consolidar la victòria obtinguda en l'última jornada davant el Desperdiciu i s'enfonsa una mica més a la classificació.

La setmana que ve toca derbi, el partit dels partits: CD Pfvoca Júniors - Desperdiciu de Salònica a l'Estadi Andreu Castells.

dimecres, 28 de gener del 2009

S'ha de guanyar

Després de dues jornades sense guanyar (una, perquè es va perdre contra l'Old School i l'altra, perquè el partit no es va jugar encara que es va guanyar, però sense jugar-lo i, per tant, sense mèrit ni esforç) l'equip espera recuperar la confiança derrotant amb tota la solvència possible el seu proper rival, l'AJS, un dels rivals més fluixos del campionat. Però cal no confiar-se i tenir present que l'AJS va guanyar el Desperdiçiu, un dels conjunts forts de la lliga, a priori. En el partit d'anada entre el Pfvoca i l'AJS el resultat va ser de 5 a 2 en un partit que va ser més complicat del que mostra el resultat final, i que ara, despres del temps considerable que portem de lliga, s'espera encara més complicat donat que l'equip estarà més rodat (el Pfvoca també, eh!).
Per altra banda el partit de la jornada el disputaran el Desperdiçiu de Salònica i l'Old School; un, l'Old School, és el líder momentani de la LEFA, l'altre, el Desper, intentarà redreçar el seu rumb després d'unes males jornades i empatar a 15 punts amb els dos líders actuals i no despenjar-se de la zona alta de la taula.
Jornada emocionant.

dijous, 22 de gener del 2009

Resultats de la setena jornada i proper rival del CD Pfvoca

Desperdiciu de Salònica 7 - 9 Assemblea de Joves
Old School 6 - 4 República CF
PFVOCA JÚNIORS 3 - O LL. NIUTIN

Resultats favorables als interessos del Pfvoca, que abandona la tercera posició per a ocupar la segona per darrera l'Old School. Ambdós sumen 15 punts a la classificació. Destaca la primera victòria de l'AJS a la lliga davant el Desperdiçiu, al qual, aquesta vegada, no han ajudat gaire les seves dessuadores (seguiu així, amigues!). Lamentar, una vegada més, la negació que mostra el República per puntuar (ànims!)
Per altra banda, el Pfvoca jugarà el dia 29 de gener a les 20:00h a l'Estadi Andreu Castells davant l'AJS, que arribarà al xoc carregat de moral després de vènçer al Desperdiçiu de Salònica contra tots els pronòstics.

CD Pfvoca 3 Ll. Niutin 0

El Pfvoca guanya el partit per 3 a 0 ja que el Niutin no s ha presentat a l encontre.

dissabte, 17 de gener del 2009

CDPfvoca vs Ll. Niutin, partit crucial

El proper partit del Pfvoca es de trascendental importancia per a les aspiracions de l equip a la lliga. El Niutin, lider a la classificacio i amb un partit menys, podria escapar~se de la resta d equips en cas que guanyes el xoc. El Pfvoca, doncs, estaria virtualment a sis punts del liderat (a l espera de la realitzacio del partit pendent entre Niutin i AJS) i sabent que dependria de les derrotes de l equip revelacio de la temporada que, per altra banda, porta una bona ratxa de resultats i s ha manifestat com un dels rivals mes dificils a batre.

divendres, 16 de gener del 2009

Old School 3 Pfvcoa Juniors 2

Segona derrota a la lliga del Pfvoca en un intenssisim i molt igualat partit. Fent autocritica destaquem la desestructuracio que va mostrar el Pfvoca com a conjunt, fet que va ser determinant en dos dels gols que va rebre i que s haurien pogut evitar. Malgrat tot, va poder marcar dos gols que van posar contra les cordes l Old School i els ultims quinze minuts van ser de veritable infart, allo que es diu no aptes per a cardiacs.
Lamentar, desgraciadament, les picabaralles que va haver hi al final del partit entre alguns jugadors del Pfovca. Fet que dona mostra de la intensitat i importancia del partit jugat. ESPEREM QUE NO ES REPETEIXIN I QUE NO AFECTIN EL RENDIMENT FINS ARA POSITIU DE L EQUIP!

dimecres, 14 de gener del 2009

Jornada 6

Dimecres 14 de gener
República CF Desperdiciu de Salònica DC 21h Olímpia A
Assemblea de Joves Llumillo Niutin DC 21h Olímpia B

Dijous 15 de gener
Old School Pfvoca Júniors DJ 20h Andreu Castells

El Pfvoca intentara mantenir se lider en solitari guanyant l Old School dema al vespre en el que es preveu que sigui un partit bastant igualat. Animem a Republica i ASJ a guanyar els seus respectius rivals per tal d afavorir aquesta circumstancia.

dissabte, 10 de gener del 2009

Nova secció a la pàgina del Pfvoca; Enquesta setmanal

Aquesta nova secció realitzarà una pregunta setmanal relacionada amb l'actualitat del club.  

dijous, 8 de gener del 2009

PER FI!!!! SOM LIDERS!!!!

CD Pfvoca Juniors 9 ~ Republica 6

El Pfvoca es col loca lider de la LEFA despres de vencer al cuer, el Republica FC. Les coses comencaven malament i el Rep. marcava el primer gol del partit. Amb l empat del Pfvoca el Rep. tornava a marcar, i aixi fins el 3 a 3, quan el Pfvoca he demostrat per que es un dels equips candidat a guanyar el campionat. Digna imatge la que ha donat el Republica, que, tot i esser el pitjor equip de la lliga, ha plantat cara tant com ha pogut. Pero ja se sap, quan el Pfvoca desperta...
Els resultats de la resta de la jornada han contribuit, tambe, a l assoliment del liderat per part del CD. El Desperdiciu va desperdiciar la seva oportunitat de consolidar se al liderat perdent davant el Niutin, que s erigeix com a equip revelacio. Per altra banda l Assemblea de Joves segueix les passes del Republica, no ha puntuat encara.
Ara toca disfrutar del liderat i no deixar se intimidar per les dessuadores del Desper.

divendres, 2 de gener del 2009

Torna la lliga

El dia 8 de gener el Pfvoca s enfrontara al cuer de la classificacio, el Republica FC, a les 20h a l estadi Andreu Castells en el que sera el primer partit de l any 2009 i del qual s espera que vingui ple d exits per al club.