divendres, 27 de març del 2009

Old School 7 - 6 Pfvoca Júniors

LA SORT ENS DÓNA L'ESQUENA

Doncs aquest és el titular que millor transmet el que va oferir el partit que l'Old School i el Pfvoca van disputar el dijous 26 de març.
En un partit on el Pfvoca Júniors va disposar de les millors i immillorables ocasions de gol, amb la pilota sobre la línia de gol fins a cinc vegades, el guanyador va ser l'equip que més especulatiu es va mostrar, constantment defensant amb tot l'equip al complet i dins la seva pròpia àrea. Per ser clars direm que l'Old School hi va posar el coratge i el Pfvoca la seva principal caracterísitca, la qualitat tècnica individual i combinacions col.lectives que xocaven contra la defensa contrària. El Pfvoca va mossegar més, ja que anava en tot moment a pels tres punts i va tenir incontables ocasions CLARISSIMES per a sentenciar el partit 15 min. abans del final, mentre l'School es limitava a esperar oportunitats per a contraatacar. I si algun tipus de joc perjudica el joc del Pfvoca (valgui la redundància) és precisament aquest, l'especulatiu amb pocs espais. També fou un factor clau en aquesta derrota la absència del nostre porter titular, a la vegada que destaquem l'actuació del porter rival.
En fi, tercera derrota consecutiva a la lliga (i esperem que l'última) que posa en evidència la crisi de resultats que atravessa l'equip. Malgrat tot, les opcions per lluitar pel títol encara les tenim i no està res decidit, evidentment.
La propera jornada ens depara un apassionant duel contra un altre rival directe (directíssim) com és el Ll. Niutin. Ara sí que s'ha de guanyar com sigui i no valen excuses.

dijous, 26 de març del 2009

Guanyar o guanyar

Doncs això, que avui no es pot fer altra cosa que guanyar si no volem veure'ns una mica lluny de la primera posició. La vícitma serà l'Old School, un rival directe que, per ara, ens supera en punts (3 (no en joc).
El factor que més ha de preocupar-nos és la mala dinàmica que portem en els últims partits, dinàmica que avui em de trencar sí o sí.
ÀNIMS QUE PODEM!!

dijous, 19 de març del 2009

A tornar a marcar distància

El Pfvoca necessita avui guanyar a la República per a tornar a establir una distància de punts amb el segon classificat, l'Old School, després que aquest guanyés ahir el seu partit. La derrota per ''no presentat'' del Pfvoca en l'última jornada és el que ha permès que els perseguidors escurçin les distàncies.
Avui, per tant, és molt important guanyar a un rival que ha millorat molt des que va començar la lliga, quan tothom el veia com el ''farolillo rojo''. Un equip que ha complicat molt les coses al Pfvoca en els últims partits que en els quals s'han vist les cares. Haurem de no menystenir-los.