dijous, 29 de setembre del 2011

SEGONA DERROTA (AJS 8-4 CD PFVOCA)

El Pfvoca perd el segon partit consecutiu i dóna exemple de com s'ha de començar una lliga

L'absència del porter titular va a tornar ser determinant en un partit intens i entretingut. El Pfvoca va arribar a anar per davant al marcador però, una vegada més, la poca contundència en defensa va permetre al rival sentir-se com peix a l'aigua en la zona ofensiva.

L'equip aboga ara per fer el que es coneix com a ''posar-se les piles'' abans que sigui massa tard.

dimecres, 21 de setembre del 2011

Retorn amarg

LL. NIUTIN 3 - 1 CD PFVOCA JÚNIORS

El Pfvoca Júniors perd contra un bon Niutin en el seu retorn a la LEFA

L'equip blau i groc ha disputat un bon partit contra un equip que portava dues setmanes de pretemporada, és a dir, que es presentava molt més rodat i conjuntat que els pfvoques, alguns dels quals jugaven junts per primera vegada.
El partit ha estat igualat en tot moment. Als pocs minuts de l'inici el Niutin s'ha avançat gràcies a un gol en pròpia porta d'un defensor del Pfvoca. La reacció no s'ha fet esperar i els nostres jugadors han aconseguit empatar poc després. La igualtat ha seguit sobre el terreny de joc i una bona jugada dels locals els ha permès avançar-se de nou (2-1). El Pfvoca ho intentava i ha tingut bastantes ocasions molt clares per empatar que no s'han pogut materialitzar; diversos xuts des de la frontal de l'àrea i algun u contra u amb el porter han estat les més clares.  A la recta final de l'encontre un desajust defensiu en un contraatac del Llumillo ha significat el definitiu 3-1.

dijous, 15 de setembre del 2011

El Pfvoca debutarà a la lliga contra el Llumillo Niutin

Serà el proper dimecres 21 de setembre a l'estadi Miguel Hernández a partir de les 21h.

Torna un històric

Feia 3 anys que el CD Pfvoca Júniors no participava en cap competició oficial. Fundat el 2007 i cofundador de la LEFA juntament amb el Desperdiçiu de Salònica, l'equip blau i groc torna a la competició amb energies renovades i amb moltes cares noves respecte l'última plantilla.
Serà tot un repte per un dels equips amb més nom i prestigi de la LEFA.