dimarts, 2 d’octubre del 2012

PFVOCA JÚNIORS 4-7 Aston Birra

LEFA, jornada 2

dimecres, 19 de setembre del 2012

Ll. Niutin 2 - 5 CD PFVOCA JÚNIORS

Jor. 1 lliga LEFAsbd

dijous, 13 de setembre del 2012

Nova Temporada

PROJECTE KAMIKAZE

Informe sobre el projecte Pfvoca d'aquesta temporada on apareixen els nous fitxatxes que substitueixen la pèrdua de gairebé la meitat de la plantilla de l'any anterior.

El CD Pfvoca Júniors afronta la nova temporada després d'haver viscut un gran crisis econòmica que ha portat al gloriós club a vendre's gairebé la meitat de la plantilla de l'any passat. El cas més apostoflant és el traspàs de Pau Brun a l'equip Chungo, que ha hagut de pagar una bona suma de cerveses d'importació a més de la clàusula de recissió.

Per contra, tira endavant el nou projecte Kamikaze de l'equip de pingu amb la incorporació de tres nous jugadors disposats a donar la vida pel Pfvoca!! L'enemic principal d'aquesta temporada -a part del desper- és el tabac. Als nous jugadors els costa respirar, cosa que posa la seva vida en perill, però la seva missió no és sobreviure, és guanyar, és una missió kamikaze. Acabaran la temporada guanyant o morint. Aquí una breu presentació:

1. Dani: ja havia jugat algun partit amb el Pfvoca i ara ha fitxat definitivament. No sent respecte per la vida humana, ni per la seva pròpia.
2. Antai: antic jugador del Pfvoca expulsat per indisciplina i per conducta violenta. Els seus enemics son consumits ràpidament i sense pietat, igual que el seu cartró de tabac.
3. Jaume: el seu nom ja va córrer per la premsa esportiva la temporada passada com a possible fitxatxe Pfvoca. Finalment la directiva s'ha posat d'acord i l'equip ja disposa dels serveis d'aquest jugador que ha passat l'últim any aprenent tècniques militars a Bulgària, on sembla que s'alimentava de nadons vius.


Amb el nou projecte esportiu, tot i que inhumà, sembla que el Pfvoca té a les seves mans fer un bon paper a la lliga més important de Sabadell i probablement del món, la LEFA. A més, estàn disposats a lluitar per aconseguir un trofeu que encara no han disputat mai, la Copa.




diumenge, 19 de febrer del 2012

Retorn periodístic i fuengolístic

Després de dos mesos, els periodistes de la caverna mediàtica de Pfvoca Júniors han acabat amb un període duríssim de vagues semblant a la dels guionistes de Hollywood de fa uns anys. Finalment s'ha arribat a un acord pacífic entre periodistes i la directiva Pfvoca, sobretot després que la majoría de dirigents sindicals decidissin, per voluntat pròpia, omplir-se les cames de ciment i saltar al mar. A més, les vagues van acabar amb enfrontaments amb la policía que, molt mesuradament, va detenir 300 persones. Finalment van intervenir els grans sindicats i el govern. Sense desviar-nos més del tema, allò important és la situació de l'equip pingu després de tot aquest temps.

A dalt: la vaga de guionistes
A baix: acord final entre CCOO/UGT i el govern


El Pfvoca va atravessar un període de crisi habitual al més de desembre-gener. Es van perdre partits amb una gran diferència, l'equip mai estava complert i, el més rellevant, es va perdre contra l'etern rival amb una forta diferència. Això si, el Pfvoca ha reaccionat i ja es troba a la tercera posició de la taula per davant del Llumillo Niutin. L'últim partit es va guanyar contra els Atxes amb bestant facilitat i es van veure molt bones combinacions entre les pfvocotes. S'ha recuperat el bon joc i el tercer lloc, però aquest cop el dos primers classificats sembla que s'han allunyat més. El segon classificat és l'equip Cítric i la setmana que ve tenim una gran oportunitat de retallar distància i anar escalant cap al liderat. Res és impossible.


Amunt Pfvoca!!