dimarts, 3 de febrer del 2009

Derbi calent

Pel que es veu el derbi d'aquest dijous es presenta calent. Els atacs al nostre club per part de la premsa desperdicia han estat (i són) continus. Amenaçes, desqualificacions... tot un seguit d'hostils i vulgars malifetes que lliguen perfectament amb la crisi que atravessa el club; porten dues setmanes sense guanyar i ja estan a sis punts del seu estimat primer lloc de la classificació.
Les desperdicies estan deseperades, no saben què fer per a justificar el mal moment que atravessen i carreguen contra el Pfvoca, el seu etern rival.
Pel que fa a qüestions esportives el Pfvoca arribarà al partit en un molt bon moment de forma i compartint liderat amb un Old School que esperem perdi contra el Niutin, encara que un empat seria el millor per a tots. El derbi de la primera volta va acabar amb victòria blava per 8 a 10, un partit que el Pfvoca va disputar amb un jugador menys que el Desperdiciu, que ja ha manifestat a la seva web que ''jugaràn amb un parell de collons'' per a fer front a la qualitat del Pfvoca.
Serà important estar pendents d'en Tomàs Molina per a saber si plourà durant el partit o si s'haurà de suspendre.

Que guanyi el millor, això és tot, siguin bons, no cremin res, molt bona nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada