dimecres, 30 de novembre del 2011

El Pfvoca suma els dos punts, de nou, contra un bon equip revelació (CD Pfvoca 7 - 3 La Trepa)

-Tercera victòria consecutiva de l'equip de pingu
-La Trepa ha merescut més
-Els blau i grocs afrontaran amb moral la visita al camp del Desperdiciu en el clàssic de la LEFA

Aficionats del Pfvoca celebren la victòria a La Pfvompfvonera
Partit molt disputat, malgrat el resultat, contra un equip que apunta molt bones maneres. S'ha avançat La Trepa  ben rapidament però els pfvoques han reaccionat i posat en marxa la maquinària futbolística que porten dins per a iniciar el domini sobre el marcador, encara que no ha estat fins els últims 15 minuts que el Pfvoca ha tingut un cert avantatge al marcador i, per tant, més tranquil·litat per afrontar el que restava de partit. Abans, però, alguns xuts dels visitants han estat refusats en ocasions pel pal de la porteria, en ocasions pel porter pfvoca, que ha completat una actuació destacada.
Amb La Trepa volcada a l'atac en busca de l'empat, els pfvoques han aconseguit 'matar' el partit aprofitant els espais que ha deixat el contrari a la zona defensiva i establir la definitva i còmoda diferència de 4 gols a l'electrònic de La Pfvompfvonera.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Un gol d'or! (AJS Red Team 0 - 1 Pfvoca Júniors)

El CD Pfvoca Júniors s'emporta la victòria a casa i "només" amb un gol a favor, un gol que permet seguir el ritme de la lliga i no quedar-se enrera, un gol d'or.

Tot i la poca diferència en el resultat, les pfvoques no paraven d'arribar a la porteria contrària i podrien haver guanyat molt còmodament, però les pilotes no entraven i creixia la tensió. Un red team molt contundent en la pressió i molt dur en defensa ha aconseguit mantenir la porteria a zero i fins i tot gaudir d'algunes oportunitats. Els blaugrocs ho han intentat per tot arreu heroicament, però no hi ha hagut sort fins que una errada defensiva en treure la pilota ha permès al pfvoca posar-se per davant. Els pvfoques han seguit atacant amb força, a vegades marejant el rival i amb bones combinacions, per dalt i per baix, i finalment no han pogut ampliar el resultat. Només algunes ocasions de l'AJC han arribat amb perill a la porteria pfvoca i ha fet perillar el resultat, però la gran actuació del porter ha evitat el que hauria sigut un empat injust. Sembla que la defensa pfvoca encara ha de millorar i mostrar-se molt més dura i atent al contraatac si vol seguir amb la ratxa de victòries i arribar a la part alta de la taula.

La pròxima setmana ens visitarà a la pfvompfvonera la trepa, un equip que els pfvoques han guanyat els dos encontres que han disputat amb certa comoditat. Esperem doncs que segueixi la dinàmica guanyadora d'aquesta segona volta. En les dues últimes jornades s'han reduit les distàncies entre casi tots els equips i sembla que en aquesta lliga pot passar qualsevol cosa. El nostre objectiu és guanyar la lliga i la copa! i el camí està obert!

Visca el pfvoca!

dimecres, 16 de novembre del 2011

El Pfvoca Júniors abaixa els fums al líder (CD Pfvoca 5 - 4 Llumillo N.)

Els nois del CD han arribat a guanyar per 5 a 0 en un inici de partit espectacular


Era el dia que pitjor ho veien els jugadors, es jugava contra el líder. I l'ambient entre ells ha estat de resignació a una derrota quasi assegurada abans de començar el partit. Però un inici espectacular de bon joc, saber estar sense posar-se nerviosos i ordre alhora de defensar els ha permès dominar i anotar fins a 5 gols per 0 del Niutin.
La cosa ha canviat quan el Llumillo ha marcat el seu primer  gol, ja que els pfvoques s'han començat a posar nerviosos i es veia en la llunyania una remuntada de l'equip líder de la LEFA. Ha tocat patir, i molt, per defensar el resultat, encara que els niutins s'han apropat perillosament a la porteria i al marcador i han anotat 3 gols més.
La diferència d'un gol (5 - 4) ha estat defensada amb tot i per tots els jugadors de camp del Pfvoca, que han acabat posant l'autobus davant la seva porteria en els últims 15 minuts.



divendres, 11 de novembre del 2011

Final 1r Round

Després de dues derrotes consecutives el CD Pfvoca Júniros acaba amb la que ha sigut la pitjor primera ronda de la seva història i se situa a la part baixa de la classificació junt amb el Desperdiciu i l'AJS. I és que només han pogut sumar 3 punts dels 12 que estaven en joc. Tot i això, cada partit demostren ser uns autèntics herois al servei de la justícia mundial i deixen els seus rivals pfvocabadats amb un joc espectacular. Llàstima de la poca resolució en les ocasions de gol i dels greus errors defensius que mica en mica es van solucionant.

La setmana que ve començarà la segona ronda i l'objectiu pfvoca és posar les coses al seu lloc, osigui situar l'equip a la part alta de la taula com és natural en la gloriosa història pfvocota. El primer rival serà el Llumillo Niutin, el primer classificat i la primera víctima en caure sota la poderosa maquinària feungolística groga i blava, contra tot pronòstic serem nosaltres el caçadors i ells les "Presas". A més, l'encontre es jugarà al nostre estimat camp de Mordor recentment anomenat la "pfvompfvonera" on esperem que l'afició marqui la deferència.


Visca el CD Pfvoca Júniors!!