dimecres, 23 de novembre del 2011

Un gol d'or! (AJS Red Team 0 - 1 Pfvoca Júniors)

El CD Pfvoca Júniors s'emporta la victòria a casa i "només" amb un gol a favor, un gol que permet seguir el ritme de la lliga i no quedar-se enrera, un gol d'or.

Tot i la poca diferència en el resultat, les pfvoques no paraven d'arribar a la porteria contrària i podrien haver guanyat molt còmodament, però les pilotes no entraven i creixia la tensió. Un red team molt contundent en la pressió i molt dur en defensa ha aconseguit mantenir la porteria a zero i fins i tot gaudir d'algunes oportunitats. Els blaugrocs ho han intentat per tot arreu heroicament, però no hi ha hagut sort fins que una errada defensiva en treure la pilota ha permès al pfvoca posar-se per davant. Els pvfoques han seguit atacant amb força, a vegades marejant el rival i amb bones combinacions, per dalt i per baix, i finalment no han pogut ampliar el resultat. Només algunes ocasions de l'AJC han arribat amb perill a la porteria pfvoca i ha fet perillar el resultat, però la gran actuació del porter ha evitat el que hauria sigut un empat injust. Sembla que la defensa pfvoca encara ha de millorar i mostrar-se molt més dura i atent al contraatac si vol seguir amb la ratxa de victòries i arribar a la part alta de la taula.

La pròxima setmana ens visitarà a la pfvompfvonera la trepa, un equip que els pfvoques han guanyat els dos encontres que han disputat amb certa comoditat. Esperem doncs que segueixi la dinàmica guanyadora d'aquesta segona volta. En les dues últimes jornades s'han reduit les distàncies entre casi tots els equips i sembla que en aquesta lliga pot passar qualsevol cosa. El nostre objectiu és guanyar la lliga i la copa! i el camí està obert!

Visca el pfvoca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada