dimarts, 6 de desembre del 2011

El Clàssic

Feungol en estat pur al Redona Arena 

Demà a les 21.00h es disputa el segon clàssic de la temporada en un moment clau. Els dos equips porten una molt bona segona ronda i començen a olorar la zona alta de la taula. L' últim encontre, a la pfvompfvonera, va acabar amb empat cosa que es va quedar a l' espectativa; qui serà el primer guanyador del derbi? El gran Pfvoca va un punt per davant, per tant, guanyar els donaria una bona distància respecte el seu etern rival i també li podria guanyar el tercer lloc als Chungos si aquests perden o empaten. 
L'espectacle està assegurat a l'estadi Redona Arena on segurament l'afició redonista tindrà gran protagonisme i practicarà les seves habituals males arts per tal de que les pfvoques es distreguin i perdin. Però no serà així, la gran ratxa pfvoca i els seus increibles resultats els deixa com a favorits de l'encontre. Llumillos, AJS i la trepa ja han tastat el feungol pingu, la ratxa no pot acabar aquí. 

El pfvoca anirà a atacar i a pressionar a dalt tant com es pugui aprofitant les bandes per a practicar el seu famós feungol total. La tàctica 3-1 dels últims partits ha donat resultat i aquest serà, segurament, el plantejament de l'entrenador. Un central fort, les bandes ràpides i el davanter murri faràn trontollar la defensa desper que, d'altra banda, ja és un desperdiciu.

1 comentari:

  1. I have a dream: aquesta nit els Despers sortirem del Redona Arena elegantment vestits amb pell de foca. Aneu-vos preparant!

    ResponElimina