divendres, 23 de desembre del 2011

Sinistre total

Cítrics 15 - 6 Pfvoca

L' inèdit encontre entre els Cítrics i el Pfvoca va acabar amb una contundent derrota que talla definitivament la gran escalada de posicions dels blau-grocs. Hi havia grans espectatives en l'encontre i s'esperava posar les coses difiícils als actuals líders de la Lefa, però va acabar en sinistre total.


Llimona a la Pfvoca; reacció de Fari, soci destacat del PJ
Tot i això, hi va haver una primera meitat del partit molt interessant en el joc pfvocota que es va posar per davant del marcador durant uns instants. Es frenaven els atacs llimones i es creaven ocasions de gol a través de bones combinacions. Com sempre, hem de lamentar la baixada de nivell a partir de la segona meitat de l'encontre que ha costat tants partits a l'equip de pingu. A partir d'un cert moment, la cosa es desequilibra, ja no es defensa amb serietat i els atacs sembles bojos. Tots amunt i avall de forma desorganitzada; res no hi podia fer el porter sol davant de dos llimones i la situació es repetia. En ocasions el partit aguanta gràcies a l'aventatge de gols que es produeix al principi, però davant dels Cítrics aquesta baixada de to és mortal. L'equip cítric anava inflant el resultat sense parar i les pfvocotes s'hi miraven sense reaccionar. Va quedar una sensació àcida, cítrica, per a les pfvocotes tal i com il·lustra la imatge.

En definitiva, l'equip pfvoca demostra que te recursos per a guanyar a qualsevol rival de la Lefa, però no els sap utilitzar. De cara els pròxims encontres s'ha de mantenir la compustura! Ai am a Pfvoca!!!

De cara al gener ens espera un encontre vital per al futur de la lliga, s'ha de gunayar als Chungos i recuperar el 3r o 4rt lloc que tant havia costat aconseguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada