divendres, 23 de desembre del 2011

Sinistre total

Cítrics 15 - 6 Pfvoca

L' inèdit encontre entre els Cítrics i el Pfvoca va acabar amb una contundent derrota que talla definitivament la gran escalada de posicions dels blau-grocs. Hi havia grans espectatives en l'encontre i s'esperava posar les coses difiícils als actuals líders de la Lefa, però va acabar en sinistre total.


Llimona a la Pfvoca; reacció de Fari, soci destacat del PJ
Tot i això, hi va haver una primera meitat del partit molt interessant en el joc pfvocota que es va posar per davant del marcador durant uns instants. Es frenaven els atacs llimones i es creaven ocasions de gol a través de bones combinacions. Com sempre, hem de lamentar la baixada de nivell a partir de la segona meitat de l'encontre que ha costat tants partits a l'equip de pingu. A partir d'un cert moment, la cosa es desequilibra, ja no es defensa amb serietat i els atacs sembles bojos. Tots amunt i avall de forma desorganitzada; res no hi podia fer el porter sol davant de dos llimones i la situació es repetia. En ocasions el partit aguanta gràcies a l'aventatge de gols que es produeix al principi, però davant dels Cítrics aquesta baixada de to és mortal. L'equip cítric anava inflant el resultat sense parar i les pfvocotes s'hi miraven sense reaccionar. Va quedar una sensació àcida, cítrica, per a les pfvocotes tal i com il·lustra la imatge.

En definitiva, l'equip pfvoca demostra que te recursos per a guanyar a qualsevol rival de la Lefa, però no els sap utilitzar. De cara els pròxims encontres s'ha de mantenir la compustura! Ai am a Pfvoca!!!

De cara al gener ens espera un encontre vital per al futur de la lliga, s'ha de gunayar als Chungos i recuperar el 3r o 4rt lloc que tant havia costat aconseguir.

dijous, 15 de desembre del 2011

El Pfvoca deixa escapar els 2 punts!

CD Pfvoca Júniors 8 - 9 Endavant les Atxes


Gran partit que va deixar escapar en els últims minuts. 
El factor porter, pels dos equips, va ser el més decisiu.
La trepa treu el 3r lloc al CD Pfvoca Júniors.


Després dels primers 20 min. de partit semblava que ja estava guanyat. Només amb un canvi i sense porter oficial, el Pfvoca va començar amb un contundent 3-0 i va seguir mantenint la distància durant la major part del partit. L'equip roig no tenia canvis i semblava esgotat i desordenat. El Pfvoca feia un molt bon joc i tenia moltes ocasions que anava transformant en gols. Les ocasions socialistes venien del contraatac i anaven avançant al seu marcador poc a poc. 

Però el partit s'anava adormint i les jugades de l'equip de pingu no es materialitzaven en gols, sembla que el porter va dir prou en algun moment del partit i no en va deixar entrar més. I per part Atxa, s'aprofitaven els errors del Pfvoca i gairebé tots els contraatacs acabaven en gol, el marcador s'anava igualant i el Pfvoca no va saber reaccionar. Seguia amb bon joc, però sense gol, i els contraatacs Atxes eren mortals, es va posar en evidència l'absència del nostre súper porter (en observació pel Dr.Slum per molèsties al coll). Finalment els Atxes van fer honor al seu nom i van aconseguir remuntar, posant-se fins i tot a 2 gols per sobre, les pfvoques a la porteria eren un colador. La reacció Pfvoca no va ser suficient i només en va poder retallar un gol.

dimecres, 7 de desembre del 2011

El Pfvoca Júniors s'emporta el derbi i es reafirma a la zona noble de la taula

Desperdiciu de Salònica 4 - 5 CD Pfvoca Júniors


-Bon partit contra un rival molt digne 
-Alguns desajustos defensius han afegit emoció a un encontre que els pfvoques dominaven amb 3 gols de diferència
-La derrota dels Chunguitos permet a l'equip col·locar-se tercer a la taula


Per un gol de diferència s'ha decidit el derbi lefístic. S'ha avançat el Pfvoca amb 2-0 al marcador i el Desper ha aconseguit empatar. A partir d'aquí el partit s'ha tornat una mica boig però sempre ha tingut l'equip de pingu com a dominador del joc i com a creador de les oportunitats de gol, nombroses, d'altra banda. Tan és així que del 2-2 s'ha passat al 2-5, un resultat que ha generat bastanta tranquil·litat a les files pfvoques, d'aquí els 2 gols que ha marcat l'equip local i que han significat el 4-5 com a resultat final del partit.
Amb aquesta victòria l'equip suma ja 4 victòries consecutives i sembla que queda lluny el nefast inici de lliga.
El Pfvoca acaba la jornada com a tercer classificat i a 3 punts del segon.



dimarts, 6 de desembre del 2011

El Clàssic

Feungol en estat pur al Redona Arena 

Demà a les 21.00h es disputa el segon clàssic de la temporada en un moment clau. Els dos equips porten una molt bona segona ronda i començen a olorar la zona alta de la taula. L' últim encontre, a la pfvompfvonera, va acabar amb empat cosa que es va quedar a l' espectativa; qui serà el primer guanyador del derbi? El gran Pfvoca va un punt per davant, per tant, guanyar els donaria una bona distància respecte el seu etern rival i també li podria guanyar el tercer lloc als Chungos si aquests perden o empaten. 
L'espectacle està assegurat a l'estadi Redona Arena on segurament l'afició redonista tindrà gran protagonisme i practicarà les seves habituals males arts per tal de que les pfvoques es distreguin i perdin. Però no serà així, la gran ratxa pfvoca i els seus increibles resultats els deixa com a favorits de l'encontre. Llumillos, AJS i la trepa ja han tastat el feungol pingu, la ratxa no pot acabar aquí. 

El pfvoca anirà a atacar i a pressionar a dalt tant com es pugui aprofitant les bandes per a practicar el seu famós feungol total. La tàctica 3-1 dels últims partits ha donat resultat i aquest serà, segurament, el plantejament de l'entrenador. Un central fort, les bandes ràpides i el davanter murri faràn trontollar la defensa desper que, d'altra banda, ja és un desperdiciu.