divendres, 23 de desembre del 2011

Sinistre total

Cítrics 15 - 6 Pfvoca

L' inèdit encontre entre els Cítrics i el Pfvoca va acabar amb una contundent derrota que talla definitivament la gran escalada de posicions dels blau-grocs. Hi havia grans espectatives en l'encontre i s'esperava posar les coses difiícils als actuals líders de la Lefa, però va acabar en sinistre total.


Llimona a la Pfvoca; reacció de Fari, soci destacat del PJ
Tot i això, hi va haver una primera meitat del partit molt interessant en el joc pfvocota que es va posar per davant del marcador durant uns instants. Es frenaven els atacs llimones i es creaven ocasions de gol a través de bones combinacions. Com sempre, hem de lamentar la baixada de nivell a partir de la segona meitat de l'encontre que ha costat tants partits a l'equip de pingu. A partir d'un cert moment, la cosa es desequilibra, ja no es defensa amb serietat i els atacs sembles bojos. Tots amunt i avall de forma desorganitzada; res no hi podia fer el porter sol davant de dos llimones i la situació es repetia. En ocasions el partit aguanta gràcies a l'aventatge de gols que es produeix al principi, però davant dels Cítrics aquesta baixada de to és mortal. L'equip cítric anava inflant el resultat sense parar i les pfvocotes s'hi miraven sense reaccionar. Va quedar una sensació àcida, cítrica, per a les pfvocotes tal i com il·lustra la imatge.

En definitiva, l'equip pfvoca demostra que te recursos per a guanyar a qualsevol rival de la Lefa, però no els sap utilitzar. De cara els pròxims encontres s'ha de mantenir la compustura! Ai am a Pfvoca!!!

De cara al gener ens espera un encontre vital per al futur de la lliga, s'ha de gunayar als Chungos i recuperar el 3r o 4rt lloc que tant havia costat aconseguir.

dijous, 15 de desembre del 2011

El Pfvoca deixa escapar els 2 punts!

CD Pfvoca Júniors 8 - 9 Endavant les Atxes


Gran partit que va deixar escapar en els últims minuts. 
El factor porter, pels dos equips, va ser el més decisiu.
La trepa treu el 3r lloc al CD Pfvoca Júniors.


Després dels primers 20 min. de partit semblava que ja estava guanyat. Només amb un canvi i sense porter oficial, el Pfvoca va començar amb un contundent 3-0 i va seguir mantenint la distància durant la major part del partit. L'equip roig no tenia canvis i semblava esgotat i desordenat. El Pfvoca feia un molt bon joc i tenia moltes ocasions que anava transformant en gols. Les ocasions socialistes venien del contraatac i anaven avançant al seu marcador poc a poc. 

Però el partit s'anava adormint i les jugades de l'equip de pingu no es materialitzaven en gols, sembla que el porter va dir prou en algun moment del partit i no en va deixar entrar més. I per part Atxa, s'aprofitaven els errors del Pfvoca i gairebé tots els contraatacs acabaven en gol, el marcador s'anava igualant i el Pfvoca no va saber reaccionar. Seguia amb bon joc, però sense gol, i els contraatacs Atxes eren mortals, es va posar en evidència l'absència del nostre súper porter (en observació pel Dr.Slum per molèsties al coll). Finalment els Atxes van fer honor al seu nom i van aconseguir remuntar, posant-se fins i tot a 2 gols per sobre, les pfvoques a la porteria eren un colador. La reacció Pfvoca no va ser suficient i només en va poder retallar un gol.

dimecres, 7 de desembre del 2011

El Pfvoca Júniors s'emporta el derbi i es reafirma a la zona noble de la taula

Desperdiciu de Salònica 4 - 5 CD Pfvoca Júniors


-Bon partit contra un rival molt digne 
-Alguns desajustos defensius han afegit emoció a un encontre que els pfvoques dominaven amb 3 gols de diferència
-La derrota dels Chunguitos permet a l'equip col·locar-se tercer a la taula


Per un gol de diferència s'ha decidit el derbi lefístic. S'ha avançat el Pfvoca amb 2-0 al marcador i el Desper ha aconseguit empatar. A partir d'aquí el partit s'ha tornat una mica boig però sempre ha tingut l'equip de pingu com a dominador del joc i com a creador de les oportunitats de gol, nombroses, d'altra banda. Tan és així que del 2-2 s'ha passat al 2-5, un resultat que ha generat bastanta tranquil·litat a les files pfvoques, d'aquí els 2 gols que ha marcat l'equip local i que han significat el 4-5 com a resultat final del partit.
Amb aquesta victòria l'equip suma ja 4 victòries consecutives i sembla que queda lluny el nefast inici de lliga.
El Pfvoca acaba la jornada com a tercer classificat i a 3 punts del segon.



dimarts, 6 de desembre del 2011

El Clàssic

Feungol en estat pur al Redona Arena 

Demà a les 21.00h es disputa el segon clàssic de la temporada en un moment clau. Els dos equips porten una molt bona segona ronda i començen a olorar la zona alta de la taula. L' últim encontre, a la pfvompfvonera, va acabar amb empat cosa que es va quedar a l' espectativa; qui serà el primer guanyador del derbi? El gran Pfvoca va un punt per davant, per tant, guanyar els donaria una bona distància respecte el seu etern rival i també li podria guanyar el tercer lloc als Chungos si aquests perden o empaten. 
L'espectacle està assegurat a l'estadi Redona Arena on segurament l'afició redonista tindrà gran protagonisme i practicarà les seves habituals males arts per tal de que les pfvoques es distreguin i perdin. Però no serà així, la gran ratxa pfvoca i els seus increibles resultats els deixa com a favorits de l'encontre. Llumillos, AJS i la trepa ja han tastat el feungol pingu, la ratxa no pot acabar aquí. 

El pfvoca anirà a atacar i a pressionar a dalt tant com es pugui aprofitant les bandes per a practicar el seu famós feungol total. La tàctica 3-1 dels últims partits ha donat resultat i aquest serà, segurament, el plantejament de l'entrenador. Un central fort, les bandes ràpides i el davanter murri faràn trontollar la defensa desper que, d'altra banda, ja és un desperdiciu.

dimecres, 30 de novembre del 2011

El Pfvoca suma els dos punts, de nou, contra un bon equip revelació (CD Pfvoca 7 - 3 La Trepa)

-Tercera victòria consecutiva de l'equip de pingu
-La Trepa ha merescut més
-Els blau i grocs afrontaran amb moral la visita al camp del Desperdiciu en el clàssic de la LEFA

Aficionats del Pfvoca celebren la victòria a La Pfvompfvonera
Partit molt disputat, malgrat el resultat, contra un equip que apunta molt bones maneres. S'ha avançat La Trepa  ben rapidament però els pfvoques han reaccionat i posat en marxa la maquinària futbolística que porten dins per a iniciar el domini sobre el marcador, encara que no ha estat fins els últims 15 minuts que el Pfvoca ha tingut un cert avantatge al marcador i, per tant, més tranquil·litat per afrontar el que restava de partit. Abans, però, alguns xuts dels visitants han estat refusats en ocasions pel pal de la porteria, en ocasions pel porter pfvoca, que ha completat una actuació destacada.
Amb La Trepa volcada a l'atac en busca de l'empat, els pfvoques han aconseguit 'matar' el partit aprofitant els espais que ha deixat el contrari a la zona defensiva i establir la definitva i còmoda diferència de 4 gols a l'electrònic de La Pfvompfvonera.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Un gol d'or! (AJS Red Team 0 - 1 Pfvoca Júniors)

El CD Pfvoca Júniors s'emporta la victòria a casa i "només" amb un gol a favor, un gol que permet seguir el ritme de la lliga i no quedar-se enrera, un gol d'or.

Tot i la poca diferència en el resultat, les pfvoques no paraven d'arribar a la porteria contrària i podrien haver guanyat molt còmodament, però les pilotes no entraven i creixia la tensió. Un red team molt contundent en la pressió i molt dur en defensa ha aconseguit mantenir la porteria a zero i fins i tot gaudir d'algunes oportunitats. Els blaugrocs ho han intentat per tot arreu heroicament, però no hi ha hagut sort fins que una errada defensiva en treure la pilota ha permès al pfvoca posar-se per davant. Els pvfoques han seguit atacant amb força, a vegades marejant el rival i amb bones combinacions, per dalt i per baix, i finalment no han pogut ampliar el resultat. Només algunes ocasions de l'AJC han arribat amb perill a la porteria pfvoca i ha fet perillar el resultat, però la gran actuació del porter ha evitat el que hauria sigut un empat injust. Sembla que la defensa pfvoca encara ha de millorar i mostrar-se molt més dura i atent al contraatac si vol seguir amb la ratxa de victòries i arribar a la part alta de la taula.

La pròxima setmana ens visitarà a la pfvompfvonera la trepa, un equip que els pfvoques han guanyat els dos encontres que han disputat amb certa comoditat. Esperem doncs que segueixi la dinàmica guanyadora d'aquesta segona volta. En les dues últimes jornades s'han reduit les distàncies entre casi tots els equips i sembla que en aquesta lliga pot passar qualsevol cosa. El nostre objectiu és guanyar la lliga i la copa! i el camí està obert!

Visca el pfvoca!

dimecres, 16 de novembre del 2011

El Pfvoca Júniors abaixa els fums al líder (CD Pfvoca 5 - 4 Llumillo N.)

Els nois del CD han arribat a guanyar per 5 a 0 en un inici de partit espectacular


Era el dia que pitjor ho veien els jugadors, es jugava contra el líder. I l'ambient entre ells ha estat de resignació a una derrota quasi assegurada abans de començar el partit. Però un inici espectacular de bon joc, saber estar sense posar-se nerviosos i ordre alhora de defensar els ha permès dominar i anotar fins a 5 gols per 0 del Niutin.
La cosa ha canviat quan el Llumillo ha marcat el seu primer  gol, ja que els pfvoques s'han començat a posar nerviosos i es veia en la llunyania una remuntada de l'equip líder de la LEFA. Ha tocat patir, i molt, per defensar el resultat, encara que els niutins s'han apropat perillosament a la porteria i al marcador i han anotat 3 gols més.
La diferència d'un gol (5 - 4) ha estat defensada amb tot i per tots els jugadors de camp del Pfvoca, que han acabat posant l'autobus davant la seva porteria en els últims 15 minuts.



divendres, 11 de novembre del 2011

Final 1r Round

Després de dues derrotes consecutives el CD Pfvoca Júniros acaba amb la que ha sigut la pitjor primera ronda de la seva història i se situa a la part baixa de la classificació junt amb el Desperdiciu i l'AJS. I és que només han pogut sumar 3 punts dels 12 que estaven en joc. Tot i això, cada partit demostren ser uns autèntics herois al servei de la justícia mundial i deixen els seus rivals pfvocabadats amb un joc espectacular. Llàstima de la poca resolució en les ocasions de gol i dels greus errors defensius que mica en mica es van solucionant.

La setmana que ve començarà la segona ronda i l'objectiu pfvoca és posar les coses al seu lloc, osigui situar l'equip a la part alta de la taula com és natural en la gloriosa història pfvocota. El primer rival serà el Llumillo Niutin, el primer classificat i la primera víctima en caure sota la poderosa maquinària feungolística groga i blava, contra tot pronòstic serem nosaltres el caçadors i ells les "Presas". A més, l'encontre es jugarà al nostre estimat camp de Mordor recentment anomenat la "pfvompfvonera" on esperem que l'afició marqui la deferència.


Visca el CD Pfvoca Júniors!!

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Un punt (CD Pfvoca 5-5 Desperdiciu de Salònica)

Empat que no serveix ni a uns ni als altres

El derbi entre els degans de la LEFA es presentava amb incertesa sobre qui era el favori; el mal inici de lliga del Pfvoca, amb només 2 punts de 6, i les tres derrotes del Desperdiciu, així ho corroboraven.
L'empat ha estat el més just i cal dir que el Desper s'ha avançat al marcador en diverses ocasions. El que ha salvat l'equip blau ha estat el fet d'empatar just després fins a tres vegades.
El Pfvoca ha tornat a patir la feblesa en defensa contra un Desper que es pot dir que jugava a esperar les seves oportunitats i que ha tingut també les seves opcions, tot i que als minuts finals ha estat el Pfovca qui hauria pogut ''matar'' el partit gràcies a diversos contraatacs que no han acabat en gol gràcies a la destacada actuació del porter salònic.

dimecres, 5 d’octubre del 2011

PRIMERA PFVICTÒRIA (La Trepa 5 - 11 CD Pfvoca)

Primera victòria d'un CD Pfvoca que es va mostrar més efectiu i ordenat que en les jornades anteriors

L'equip pfvoca va completar un bon partit, el millor, de llarg, de la temporada al vèncer La Trepa, l'equip revelació de la LEFA d'enguany.
Als poc segons el Pfvoca ja va marcar i es posava per davant al marcador, una ventage que seria irreversible per a l'equip contrari, ja que els blaus van anar sempre per davant. Cal destacar l'actuació del porter, que va jugar el seu primer partit amb els pfvoques i es va mostrar molt segur. També les bones xifres golejadores d'alguns membres de l'equip, anotant bons gols.

La Directiva felicita als jugadors pel bon partit que han fet.

dijous, 29 de setembre del 2011

SEGONA DERROTA (AJS 8-4 CD PFVOCA)

El Pfvoca perd el segon partit consecutiu i dóna exemple de com s'ha de començar una lliga

L'absència del porter titular va a tornar ser determinant en un partit intens i entretingut. El Pfvoca va arribar a anar per davant al marcador però, una vegada més, la poca contundència en defensa va permetre al rival sentir-se com peix a l'aigua en la zona ofensiva.

L'equip aboga ara per fer el que es coneix com a ''posar-se les piles'' abans que sigui massa tard.

dimecres, 21 de setembre del 2011

Retorn amarg

LL. NIUTIN 3 - 1 CD PFVOCA JÚNIORS

El Pfvoca Júniors perd contra un bon Niutin en el seu retorn a la LEFA

L'equip blau i groc ha disputat un bon partit contra un equip que portava dues setmanes de pretemporada, és a dir, que es presentava molt més rodat i conjuntat que els pfvoques, alguns dels quals jugaven junts per primera vegada.
El partit ha estat igualat en tot moment. Als pocs minuts de l'inici el Niutin s'ha avançat gràcies a un gol en pròpia porta d'un defensor del Pfvoca. La reacció no s'ha fet esperar i els nostres jugadors han aconseguit empatar poc després. La igualtat ha seguit sobre el terreny de joc i una bona jugada dels locals els ha permès avançar-se de nou (2-1). El Pfvoca ho intentava i ha tingut bastantes ocasions molt clares per empatar que no s'han pogut materialitzar; diversos xuts des de la frontal de l'àrea i algun u contra u amb el porter han estat les més clares.  A la recta final de l'encontre un desajust defensiu en un contraatac del Llumillo ha significat el definitiu 3-1.

dijous, 15 de setembre del 2011

El Pfvoca debutarà a la lliga contra el Llumillo Niutin

Serà el proper dimecres 21 de setembre a l'estadi Miguel Hernández a partir de les 21h.

Torna un històric

Feia 3 anys que el CD Pfvoca Júniors no participava en cap competició oficial. Fundat el 2007 i cofundador de la LEFA juntament amb el Desperdiçiu de Salònica, l'equip blau i groc torna a la competició amb energies renovades i amb moltes cares noves respecte l'última plantilla.
Serà tot un repte per un dels equips amb més nom i prestigi de la LEFA.